Onterechte ban

Bug #933072 reported by Heimen Stoffels
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu Nederland test
Invalid
Undecided
Unassigned

Bug Description

Kijk, ik snap best dat ik die laatste opmerking niet had moeten maken, maar Johan zegt dat ik moderators beledigd heb en dat is gewoonweg niet waar. Ik maakte een sarcastische opmering naar Pjotr aangaande het reporten van bugs op een besloten manier. Dat is niet beledigen van moderators, dus valt me niet te verwijten.
Degene die een aanval opende op de moderators was SeySayux boven mijn post.

Verder wordt mij verweten dat ik niet gereageerd heb op een PB. Maar ik heb helemaal geen PB ontvangen, waar moet ik op reageren dan?

Bovendien ben ik dus ondanks bovengenoemde 2 onterechte argumenten ook nog eens zonder waarschuwing vooraf geband.

Ik wil in ieder geval wel mijn escuses aanbieden aan Pjotr. Die laatste opmerking had ik niet moeten maken en dat ruziezoeken was slechts een sarcastische opmerking aangaande jou vraag. Maar ik had die opmerking daarvoor al niet moeten maken en daar bied ik mijn oprechte excuses voor aan.

Maar dat neemt niet weg dat ik geen moderators beledigd heb. Ik heb respect voor het beleid en dacht dat ik dat ook wel aan had getoond door te zeggen dat ik het eens was met het slotje op het andere topic dat ik dat goed van jullie vond. Pjotr heb ik beledigd waarvoor mijn oprechte excuses, maar het moderatorteam heb ik niet beledigd dus het is onterecht mij om die reden te bannen (plus het feit dat ik geen PB's heb ontvangen ondanks dat Johan zei dat die verstuurd waren naar me).

description: updated
description: updated
description: updated
description: updated
Changed in ubuntu-nl:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.