Error in execution of <bleachbit.Command.Function instance at 0x04C94E90>

Bug #1733191 reported by JK on 2017-11-19
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
BleachBit
Undecided
Unassigned

Bug Description

"Line 13137: Error in execution of <bleachbit.Command.Function instance at 0x04C94E90>"

BleachBit 1.12

MS Windows 10 Home 10.0.16299 Build 16299 (recent Fall Creator's update) | X-64

## Sys Info

BleachBit version 1.12
GTK version 2.16.6
local_cleaners_dir = C:\Program Files (x86)\cleaners
locale_dir = C:\Program Files (x86)\BleachBit\share\locale\
options_dir = C:\Users\lusername\AppData\Roaming\BleachBit
personal_cleaners_dir = C:\Users\lusername\AppData\Roaming\BleachBit\cleaners
system_cleaners_dir = C:\Program Files (x86)\BleachBit\share\cleaners\
locale.getdefaultlocale = ('en_US', 'cp1252')
os.getenv('APPDATA') = C:\Users\lusername\AppData\Roaming
os.getenv('LocalAppData') = C:\Users\lusername\AppData\Local
os.getenv('LocalAppDataLow') = C:\Users\lusername\AppData\LocalLow
os.getenv('Music') = C:\Users\lusername\Music
os.getenv('USERPROFILE') = C:\Users\lusername
os.getenv('ProgramFiles') = C:\Program Files (x86)
os.getenv('ProgramW6432') = C:\Program Files
os.getenv('TMP') = C:\Users\lusername\AppData\Local\Temp
os.path.expanduser('~') = C:\Users\lusername
platform.win32_ver[1]() = 6.2.9200
platform.platform = Windows-Vista-10.0.16299
platform.version = 10.0.16299
sys.argv = ['C:\\Program Files (x86)\\BleachBit\\bleachbit.exe', '--gui', '--no-uac']
sys.executable = C:\Program Files (x86)\BleachBit\bleachbit.exe
sys.version = 2.5.4 (r254:67916, Dec 23 2008, 15:10:54) [MSC v.1310 32 bit (Intel)]
win32com.shell.shell.IsUserAnAdmin() = True
__file__ = C:\Program Files (x86)\BleachBit\library.zip\bleachbit\Diagnostic.pyo

## Installed via web

Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

This is a good start, and it would be super helpful if you could do two things

1. Try BleachBit 1.17 beta or BleachBit 1.17.553 CI build because they have many fixes

beta: https://www.bleachbit.org/news/bleachbit-117-beta
CI Build: http://ci.bleachbit.org/

2. If you could please narrow down the error to a single check box, possibly Firefox History or Google Chrome History

Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

JK,

Have you had a chance to read my reply dated November 19?

Changed in bleachbit:
milestone: none → 2.0
Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

JK,

#1
Thank you for the bug report. By unchecking the options, could you please narrow this down to Firefox, Google Chrome, or something else? Often you can tell by looking at the lines directly above and below the error message.

#2
Since BleachBit version 1.12 there have been many fixes for this symptom. Could you please test version 1.17.581 or newer? It is available here http://ci.bleachbit.org/?prefix=1.17.581/

Changed in bleachbit:
status: New → Triaged
Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

I am rather sure the fix for your issue was in BleachBit 1.19 beta

https://www.bleachbit.org/news/bleachbit-119-beta

I look forward to hearing how this works for you. If it helps, please reply to this bug ticket. If it does not, please reopen this bug ticket with more information

Changed in bleachbit:
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers