Awn

Bar background is above icons on startup

Bug #129750 reported by Andrew Starr-Bochicchio on 2007-08-01
16
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Awn
Undecided
haytjes

Bug Description

Originally filed as Issue 19 on the old Google Code site: http://code.google.com/p/avant-window-navigator/issues/detail?id=19

What steps will reproduce the problem?
1. start avant-window-navigator

What is the expected output? What do you see instead?
Instead of the icons being on top of the "underpants", they are drawn
behind the background.

What version of the product are you using? On what operating system?
Ubuntu feisty, beryl

Please provide any additional information below.
Once you click on awn, all returns to normal behaviour for the rest of the
time it's running.

Michael Rooney (mrooney) wrote :

This happens to me as well, though it doesn't seem to happen on start up (with avant-window-navigator in my Gnome sessions). Only if for some reason I close AWN and re-launch it.

On Ubuntu Feisty 7.04 / Compiz Fusion.

Changed in awn:
status: New → Confirmed
Garoth (garoth) wrote :

Yes, happens to me on every startup. (also in my session)

haytjes (h4writer) on 2007-09-05
Changed in awn:
assignee: nobody → h4writer
status: Confirmed → In Progress
status: In Progress → Fix Committed
glasseyes42 (glasseyes42) wrote :

yes, this happens to me as well. it is of course solvable once loaded, clicking a launcher or a blank area on the background bar seems to solve it. i'm not sure but i seem to remember a point in an old version when it didn't do this... some specs (please forgive, they are from memory) : intel graphics "card" on my laptop, using beryl for the composite engine. intel based laptop, ubuntu 7.04... don't think there's anything else which would affect it. many thanks when its sorted.

Isaac Joseph (isaacj87) wrote :

This should be fixed. I remember a while back there was a fix committed for this. Maybe I'm wrong. I have an integrated intel card w/ compiz fusion and I don't think I have this problem.

I do however have a delay set for AWN so that Compiz Fusion always starts before AWN.

Changed in awn:
status: Fix Committed → Fix Released

This issue is still occuring in the latest bzr branch for Foresight Linux users (http://issues.foresightlinux.org/browse/FL-586)

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers