AutopilotTestCase.patch_environment doesn't appear to reset values properly after tests.

Bug #1203716 reported by Christopher Lee on 2013-07-22
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Autopilot
High
Christopher Lee
autopilot (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Came across an issue where using patch_environment wasn't causing the values to be reset after a test run.

Related branches

PS Jenkins bot (ps-jenkins) wrote :

Fix committed into lp:autopilot at revision 284, scheduled for release in autopilot, milestone 1.3.2

Changed in autopilot:
status: Triaged → Fix Committed
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package autopilot - 1.3.1+13.10.20130724.1-0ubuntu1

---------------
autopilot (1.3.1+13.10.20130724.1-0ubuntu1) saucy; urgency=low

  [ Thomi Richards ]
  * Add mouse log message. (LP: #1203613)
  * Update Pointer wrapper coordinates when performing drag operation on
    a touch device. (LP: #1203808)
  * Fix failing tests. (LP: #1204031)

  [ Leo Arias ]
  * Fixed pep8 errors in autopilot/tests/unit, part 1. (LP: #1201057)
  * Fixed pep8 errors in autopilot/tests/unit, part 2. (LP: #1201057)
  * Fixed pep8 errors in the autopilot folder. (LP: #1201057)

  [ Christopher Lee ]
  * Fixes bug 1203716 where patch_environment didn't cleanup after
    itself. (LP: #1203716)

  [ Ubuntu daily release ]
  * Automatic snapshot from revision 284
 -- Ubuntu daily release <email address hidden> Wed, 24 Jul 2013 07:35:34 +0000

Changed in autopilot (Ubuntu):
status: New → Fix Released
Thomi Richards (thomir) on 2013-09-25
Changed in autopilot:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers