When i log to the admin account, i'm not redirect at the good place

Bug #666326 reported by Alexis Cornellier
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
AuthPuppy
Undecided
Unassigned

Bug Description

When i log to admin account in authpuppy by using the now hidden adress http://authpuppy.org/admin, i'm redirect to http://auth.ilesansfil.org/favicon.ico

i'm on a mac, using safari 5.0.2.

I try to reproduced the bug to know in wich situation it happen but as i can't log off the authpuppy server as a user, i can't reproduced.

Revision history for this message
Philippe April (philippe-philippeapril) wrote :

Happens to me too, sometimes (goes to favicon.ico).

On a mac, Firefox 3.6.11.

Revision history for this message
gbastien (gbastien02) wrote :

Happens to me too, but only on the ile sans fil's server... But mine does not have a favicon...

Changed in authpuppy:
status: New → Confirmed
Revision history for this message
gbastien (gbastien02) wrote :

Looks like this is related to this bug: http://trac.symfony-project.org/ticket/6552
Should check that on the server....

Revision history for this message
gbastien (gbastien02) wrote :

Just checking... Has this bug happened again recently or should we close it as invalid or accidently solved?

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.